• Razvan Dinu

”Stare declarații” pentru toată lumea

Tocmai ce a mai trecut un 25, unul ”de trimestru”. Și dacă acum răsufli ușurat înseamnă fie că lucrezi într-o firmă de contabilitate fie că știi ce înseamnă această dată pentru orice contabil din România. Trimiterea declarațiilor este un proces foarte repetitiv și consumator de timp. De aceea, noi cei de la RoboSelf, am decis să dăm o mână de ajutor.


RoboSelf este un asistent software, adică poate executa în locul tău orice sarcină repetitivă, folosind același aplicații ca și tine: Adobe Reader, Chrome, soft-ul tău de contabilitate, Word, Excel, etc. Și mai mult decât atât, interacționezi cu el în cel mai simplu mod cu putință. Nu, nu îți poate citi gândurile, încă, dar înțelege ceea ce îi spui folosind cuvinte simple: ”caută declarații noi”, ”depune declarațiile”, ”ia recipisele”, ”verifică recipisele”, etc.


În ultimele luni am discutat cu mulți contabili și, cu puține excepții, mesajul a fost același: o soluție de automatizare care să valideze, să semneze și să depună declarațiile iar apoi să ia și să verifice recipisele ar fi ideală. Cât timp se pierde cu acest proces? RoboSelf a executat deja peste 20,000 de acțiuni pe calculatoarele clienților noștri așa că putem da o estimare. În medie, RoboSelf poate executa toate acțiunile necesare unei declarații în 60 de secunde, mișcându-se la viteza pe care o permite calculatorul. Pentru un utilizator uman ar dura de 2-3 ori mai mult. Aceasta înseamnă că pentru procesarea a 100 de declarații un utilizator uman pierde între 3 și 5 ore, depinzând de viteza cu care se mișcă atât el cât și calculatorul pe care lucrează.


Cum declarațiile se întocmesc progresiv și o parte din ele vor avea erori, un lucru foarte important este să știm în orice moment care este starea declarațiilor. RoboSelf îți poate răspunde în orice moment la întrebarea ”care este starea declarațiilor?” sau pe scurt ”stare decl”. Chiar și de pe Whatsapp. Această comandă este de departe cea mai folosită, RoboSelf fiind întrebat acest lucru de peste o mie de ori de primii noștri clienți.

Așa că am decis să ajutăm toți contabilii din România oferind gratuit posibilitatea de a-l întreba pe ”robo” (așa cum îi spun o parte din clienții noștri) care este starea declarațiilor:


Cum funcționează? Spune-i robotului tău asistent cu ce firme lucrezi și el va verifica direct pe site-ul ANAF starea declarațiilor depuse, folosind celebra pagina https://www.anaf.ro/StareD112/.


Vrei să vezi ușor care este starea declarațiilor depuse? Scrie-ne la contact@roboself.ro sau folosește formularul de contact de pe http://www.roboself.ro/conta.

Tel/Whatsapp: 0316 309 315

Str. Nicolae Iorga, nr. 5, Bucuresti

_